Bedrijfsleven

OFM verzorgt projecten op het gebied van facilitaire dienstverlening binnen kantoorgebouwen en bedrijfsruimten. Termen die bij deze doelgroep voornamelijk naar voren komen zijn vastgoedmanagement, uitbesteden, maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzaamheid en omgaan met het nieuwe werken.

Voorbeelden van deze projecten zijn:
Vastgoed management: Ik  kan voor vastgoedpartijen zelf advies geven hoe ze hun beheer van het pand moeten inregelen met alle voorzieningen, technisch onderhoud en doorbelasting. Ik kan ook advies geven op het gebied van investeringen en hospitality concepten die nodig zijn om huurders aan te trekken.

Facility Management: OFM kan ingezet worden voor tijdelijke ondersteuning bij een project, vervanging bij ziekte of zwangerschapsverlof of voor ondersteuning bij het tijdelijk opvangen van de reguliere facilitaire processen bij grote projecten. OFM helpt uw organisatie, als facilitair adviesbureau, bij het herkennen en analyseren van facilitaire problemen en voorziet u van praktische oplossingen. Daarnaast kan OFM ook ondersteuning bieden bij de voortgang van facilitaire processen als er even extra ondersteuning nodig is

Duurzaamheid projecten: Veel grote bedrijven kampen met het feit dat ze beleid moeten uitvoeren op het gebied van MVO. OFM kan ondersteunen op het gebied van MVO gerealiteerde projecten. Denk hierbij aan het energieneutraal maken van het pand door te adviseren op het gebied van energiegebruik, aanpassen van installaties in het pand en de energie inkoop zelf. Een andere voorbeeld van een project is het afvalproces om te schakelen naar een zero waste beheer.

Inkoop: Bedrijven kunnen vaak veel geld besparen door efficiënter in te kopen. Daarbij geeft een gedegen analyse van uw contracten, factuurstromen en inkoopproces een goed inzicht. Dan is het goed om niet alleen naar prijs maar ook naar de kwaliteitsbehoefte te kijken. Oerlemans Facility Management (OFM) kan u helpen bij al uw vraagstukken op het gebied van inkoop en contractbeheer. Soms is het nodig om een aanbesteding uit te voeren en soms kan een aanpassing in werkwijze en uitvoering van het contract ook een besparing opleveren.

Contact

Oerlemans Facility Management
 06 - 4460 8321
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 KvK-nummer 62308254
 Privacyverklaring

Stel hier uw vraag

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer