Samenwerken

Oerlemans Facility Management is met name sterk op het gebied van Facility Management, Parkmanagement en Contract Beheer. Echter kan Oerlemans Facility Management ook totaal Facility Management aanbieden indien dit gewenst is. Daarvoor werkt Oerlemans Facility Management samen met diverse partners.

Een van deze partners zou ik graag nog willen benoemen aangezien zij o.a. huisvesting en ict kan aanbieden. Deze samenwerkingspartner is Steenbergen Facility.

Steenbergen Facility biedt bedrijven en particulieren de juiste - tijdelijke of vaste - oplossing voor opdrachten en activiteiten op facilitair-, huisvestings- en ICT-gebied. Het betreft onder andere het adviseren, begeleiden en beheren van al uw facilitaire-, huisvestings- en ICT-vraagstukken. Hierbij kunt u denken aan de opzet van uw facilitaire afdeling, opzet van uw facilitaire taken, aan- en verkoop van uw locatie(s), verbouwingen, herinrichting, upgraden van ruimten, verhuizingen, inrichtingsconcepten (waarbij uw uitstraling en identiteit centraal staan), sluitingen, projectinrichting en aanschaf van meubilair en ICT-concepten. Met andere woorden, wij kunnen u op facilitair-, huisvestings- en ICT-gebied volledig ontzorgen.

Meer informative over deze samenwerkingspartner is te vinden op; http://www.steenbergenfacility.nl/

Contact

Oerlemans Facility Management
 06 - 4460 8321
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 KvK-nummer 62308254
 Privacyverklaring

Stel hier uw vraag

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer