Over ons

Oerlemans Facility Management (OFM) is een facilitair advies- en projectmanagementbureau. Ik heb me gespecialiseerd op het gebied van facility management consultancy, interim facility management, inkoop, het keurmerk veilig ondernemen, parkmanagement en brede scholen. Maar ook voor organisatie die hun facilitair management of huisvestingsbeheer willen uitbesteden sta ik graag klaar. Hiervoor werk ik samen met kundige en betrouwbare samenwerkingspartners.

‘Getting things done’
Ik onderscheid me door het primaire gewenste proces van de opdrachtgever centraal te stellen en daarbij oog te houden voor de doelgroep, bedrijfscultuur en de politieke verhoudingen binnen en buiten de organisatie. Niet voor niets is mijn persoonlijke motto ‘Getting things done’. Ik maak waar wat ik zeg en draai niet om de hete brei heen. Ik los complexe situaties en calamiteiten op een praktische manier op en dat kenmerkt mij tevens als persoon.

Nuchtere kijk
Ik heb een nuchtere kijk op zaken en heb louter oog voor passende oplossingen. Daarbij is flexibiliteit en het vermogen om mensen op een juiste manier aan te spreken en te activeren tot een juiste uitvoering vereist. Daarnaast volg ik de laatste trends op de voet en blijf daardoor goed op de hoogte van ontwikkelingen binnen mijn vakgebied.

Duurzame relatie
Ik ben een verbinder. Zowel binnen de context van de opdracht als binnen mijn eigen netwerk, waar ik ook altijd streef naar verbindingen leggen waar mogelijk. Een 9-tot-5 mentaliteit heb ik niet. Sterker nog, ik ben graag bereid een stap harder te lopen om mijn klanten voor een langere periode aan mij te binden. Ik denk graag in een duurzame relatie op de langere termijn en wil mij daarbij profileren als een betrouwbare partner.

Contact

Oerlemans Facility Management
 06 - 4460 8321
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 KvK-nummer 62308254
 Privacyverklaring

Stel hier uw vraag

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer