Facility Management

Oerlemans Facility Management (OFM) is als facilitair adviesbureau gespecialiseerd in interim management van facilitaire en publiek-private samenwerkingsprojecten.

Herkennen en analyseren
OFM kan ingezet worden voor tijdelijke ondersteuning bij een project, vervanging bij ziekte of zwangerschapsverlof of voor ondersteuning bij het tijdelijk opvangen van de reguliere facilitaire processen bij grote projecten. OFM helpt uw organisatie, als facilitair adviesbureau, bij het herkennen en analyseren van facilitaire problemen en voorziet u van praktische oplossingen. Daarnaast kan OFM ook ondersteuning bieden bij de voortgang van facilitaire processen als er even extra ondersteuning nodig is.

Functies en projecten
Functies die voor u uitgevoerd kunnen worden zijn onder meer die van interim-facility manager of interim-facility coördinator, facilitair consultant, vastgoedbeheerder of parkmanager. De projecten die voor u uitgevoerd kunnen worden zijn bijvoorbeeld het opzetten van een facilitaire organisatie, de consultancy aangaande technisch onderhoud of de consultancy aangaande soft services.

Referenties

Zonder Leontine hadden we bij het gebouw veel meer hoofdpijn gehad in het nazorg traject na oplevering. Ze heeft veel voor ons betekend in de afronding van het bouwtraject en implementatie van de facilitaire organisatie.
door leverancier BRI Groep (Luchtbehandelingsystemen)

Contact

Oerlemans Facility Management
 06 - 4460 8321
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 KvK-nummer 62308254
 Privacyverklaring

Stel hier uw vraag

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer